Contact

Ons atelier is gevestigd op Marken en is iedere zaterdag van 13 tot 17 uur geopend. Je kunt ook op een ander tijdstip langskomen, maar dan moet je van te voren even een afspraak maken. Het pinksterweekend zijn wij gesloten. Als er extra openingstijden zijn, kun je dit zien bij de mededelingen op deze site.

Tijdens openingstijden hangt er een grote groene pumpĀ  buiten zodat je ons gemakkelijk kunt vinden.

Vrouw Antje

Kruisbaakweg 6
1156 DH Marken
0299 – 623 275
06 – 5200 6527

 

Grotere kaart weergeven

Vanaf Amsterdam: volg de N 247 richting Volendam, neem de eerste afslag naar Monnickendam en rij daarna alsmaar rechtdoor. Als je Monnickendam achter je hebt gelaten kun je de weg nog steeds blijven volgen tot je bij de verbindingsdijk bent aangekomen en Marken ziet liggen. Als je het schiereiland oprijdt is het het eerste pand aan je linkerhand, ongeveer 300 meter voor het grote parkeerterrein.

Vanaf Hoorn: Volg de N 247 richting Amsterdam, neem de tweede afslag bij Monnickendam en rij daarna alsmaar rechtdoor. Als je Monnickendam achter je hebt gelaten kun je de weg nog steeds blijven volgen tot je bij de verbindingsdijk bent aangekomen en Marken ziet liggen. Als je het schiereiland oprijdt is het het eerste pand aan je linkerhand, ongeveer 300 meter voor het grote parkeerterrein.

Openbaar vervoer: Bus 311 vanaf het CS te Amsterdam, bij de eerste halte op Marken uitstappen en teruglopen richting de verbindingsdijk. Na ongeveer 300 meter zie je een grote boerenschuur waarin ons atelier is gevestigd.