Hoe werkt het?

Wij leveren schoenen in de maten 36 tot en met 43, dus ook voor de grote voet kun je bij ons terecht. Je kunt kiezen tussen hakken van 4 en 6 centimeter.

Om je schoenmaat te bepalen hebben wij in ons atelier voorbeeldschoenen die je kunt komen passen. Het is van belang om de juiste maat te weten: omdat de schoenen speciaal voor jou in de fabriek worden gemaakt kunnen ze helaas niet worden teruggenomen als ze niet passen.

Als je eenmaal de juiste maat hebt gevonden, kun je voor een volgend paar uiteraard volstaan met het opsturen van de gewenste stof. Je kunt daarnaast ook kiezen voor stoffen die door ons zijn ingekocht. Zie de foto’s voor inspiratie!

Niet alle stoffen zijn geschikt: in het productieproces worden de schoenen verwarmd en daarna geperst. Stoffen die smelten, zoals bijvoorbeeld skaileer, zijn daarom niet geschikt. Bij doorschijnende stoffen zie je de basis van de schoen door de stof heen en dat geeft ook geen mooi resultaat. Er blijven daarnaast natuurlijk nog legio andere mogelijkheden voor jouw custom-made pump.

Wat is er nodig?

Voor de schoenen is een stukje stof benodigd van 60 bij 60 centimeter.
Als je een bijpassend rokje wilt, komt hier nog 1 meter stof  bij  van minimaal 1.40 breed.

De schoenen kosten € 150,- en een bijpassend rokje wordt voor € 50,- in jouw maat gemaakt. Als je bij ons stof uit wilt zoeken komt hier onze inkoopprijs nog bij.